Запорізька молодь готується до проведення масштабних фестивалів

22.03.2018 14:38

22 березня відбулася сесія Молодіжної ради при Запорізькій міській раді. Серед питань, які розглядали депутати, були кадрові зміни складу Молодіжної ради, підготовка до проведення міських заходів «Work Fest», «Фестиваль сім'ї», «Урбан Fest».

Як розповів глава Молодіжної ради Сергій Ільченко, депутати активно готуються до проведення великих молодіжних фестивалів «Фестиваль сім'ї», «Урбан Fest».

- «Фестиваль сім'ї» та «Урбан Fest» зарекомендували себе як популярні і цікаві проекти. Сьогодні ми обговоримо особливості їх проведення цього року, визначимося, хто з депутатів молодіжної ради буде очолювати ці напрямки, і будемо готуватися до реалізації. Крім того, серед питань - проведення заходу «Work Fest», спрямованого на пропаганду робітничих професій та працевлаштування, - розповів Сергій Ільченко.

Одне з питань, які обговорювали депутати Міського молодіжної ради, стосувалось проблеми працевлаштування молоді. Перед депутатами молодіжної ради виступила організатор «Work Festа» Наталія Сивак, яка розповіла про ідею і формат проведення фестивалю і запросила молодь Запоріжжя взяти в ньому активну участь.

Також на сесії молодіжної ради підвели підсумки роботи за січень-лютий 2018 року і обговорили кадрові зміни в складі ради.