У Запоріжжі молодь вчать організації власного бізнесу

26.03.2018 10:30

У Запоріжжі стартувало навчання в Школі молодого підприємця. Представники активної молоді протягом двох місяців навчатимуться навичкам, необхідним для початку підприємницької діяльності.

У Запоріжжі другий рік поспіль реалізується пілотний проект «Школа молодого підприємця». Програма проекту передбачає підготовку учасників до правильного оформлення бізнес-проектів, презентацій і публічного їх захисту. Для учасників «Школи» проведуть ряд семінарів-тренінгів, які нададуть учасникам сучасні практичні знання про ведення бізнесу: нормативно-законодавче регулювання підприємницької діяльності, мотивація на організацію власної справи; пошук і аналіз бізнес-ідей; інвестиції та кредити, механізми ведення власного бізнесу.

До проведення тренінгів залучені сертифіковані бізнес-тренери, які мають практичний досвід в організації та веденні бізнесу.

24 березня в конференц-залі залі Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» пройшла презентація проекту та перший тренінг.

За результатами роботи «Школи молодого підприємця» і результатами захисту бізнес-проектів учасникам будуть вручені сертифікати і грамоти. Активні, креативні, підприємливі учасники Школи будуть рекомендовані до участі в міських конкурсах і проектах в рамках реалізації Програми малого і середнього підприємництва міста Запоріжжя на 2017-2021 роки.