Запоріжжя - активний учасник міжнародної туристичної виставки UITT «Україна - Подорожі та Туризм»

29.03.2018 11:20

З 28 по 30 березня в Києві проходить міжнародна туристична виставка UITT «Україна - Подорожі та Туризм». Запоріжжя на виставці представляють фахівці управління туризму департаменту культури та туризму Запорізької міської ради.

Цього року у виставці взяли участь 366 компаній з Албанії, Болгарії, Греції, Грузії, Єгипту, Ізраїлю Індії, Італії, Іспанії, Китаю, Кіпру, Куби, Мальти, Мальдівської Республіки, Малайзії, Марокко, Словаччини, Словенії, США, Палестини, Туреччини, Тунісу, України та Шрі-Ланки. Туристичні маршрути України представлені на стендах учасників з 36 міст і регіонів нашої країни.

Стенд Запоріжжя викликав велике зацікавлення в учасників виставки. Одним з тих, хто вже встиг відвідати туристичний стенд Запоріжжя став президент Національної туристичної організації, радник Першого віце-прем'єр-міністра - Міністра економічного розвитку і торгівлі України з питань туризму і курортів Іван Ліптуга. Він підкреслив, що Запоріжжя впевненно крокує вперед, демонструючи готовність туристичної інфраструктури міста приймати гостей.

Серед відвідувачів запорізького стенду була також директор департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Оксана Сердюк. Вона відзначила високий рівень організації і швидке зростання Запоріжжя, як туристичного міста України.

Засновник і директор туристичної фірми «Феєрія» Ігор Захаренко вже давно зацікавлений містом і його туристичним майбутнім і планує запустити захоплюючі тури у Запоріжжі.