У Запоріжжі сім'ї вчили створювати писанки

02.04.2018 10:35

1 квітня в Запоріжжі відбулося міський захід «Сім'я разом за столом». Для 20 запорізьких сімей організатори підготували інтерактивну програму і захоплюючий майстер-клас з розпису яєць.

Організаторами заходу «Сім'я разом за столом» виступило управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради. Серед учасників - члени багатодітних сімей, сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, сім'ї учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, сім'ї, в яких виховуються діти під опікою і сироти, а також діти-інваліди.

Як розповіли організатори, головна мета заходу - щоб учасники змогли відволіктися від повсякденних турбот і весело і цікаво провести час з близькими.

- Ми хочемо показати, як важливо проводити більше часу зі своєю сім'єю, адже в повсякденних турботах цьому не завжди приділяється достатньо уваги. Для участі були запрошені соціально незахищені сім'ї. Напередодні Великодня ми підготували тематичний майстер-клас з розпису яєць. Я впевнений, що все весело і цікаво проведуть час, познайомляться з новими людьми, - розповів начальник управління по роботі з сім'єю та молоддю Олексій Савицький.

По закінченню розважальних заходів все сім'ї отримали подарунки.