В МФК «Металург» розповіли про амбітні плани на новий ігровий сезон

06.04.2018 10:51

Міський футбольний клуб «Металург» активно готується до першого домашнього матчу весняного сезону. Напередодні матчу керівники і тренери команди провели зустріч з уболівальниками, на якій розповіли про зміни в команді, досягнення в міжсезоння і планах на майбутнє.

Під час зустрічі директор МФК «Металург» Максим Лупашко розповів про матчі, які провела команда минулого сезону. Досягнення футболістів значні: «Металург» виграв свій перший трофей - Кубок Придніпров'я. Крім того, під час тренувальних зборів в Ужгороді запорізькі футболісти обіграли трьох спаринг-партнерів - ФК «Минай», ФК «Ужгород» і словацький МФК «Земплін U21».

- Молода футбольна команда перетворилася в серйозних гравців. Хлопці вже досягли того рівня, коли їх сприймають справжніми професіоналами своєї справи. Головне завдання на цей сезон виграти аматорський чемпіонат, а також у другому півріччі перейти в Другу професійну лігу, - підкреслив Максим Лупашко.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров розповів, що міська влада й надалі повноцінно буде підтримувати розвиток міського футбольного клубу «Металург». Також Анатолій Пустоваров представив спонсора команди - компанію «Weltum» в особі генерального директора Андрія Шерстнева.

- Футбольний клуб «Металург» фінансується з міського бюджету. Законодавство і бюджетний кодекс суттєво обмежують його можливості. Ще під час презентації відродженого клубу ми говорили про те, що при переході в професійну лігу для клубу будемо підшукувати спонсора. Дуже приємно, що серед запорізьких підприємців є люди, яким не байдужа доля запорізького футболу, і які готові вкладати гроші в його розвиток. Новим спонсором міського футбольного клубу «Металург» буде компанія «Weltum», - розповів Анатолій Пустоваров.

Заступник міського голови вручив генеральному директору компанії Андрію Шерстньову футболку МФК «Металург». В кінці зустрічі нові футболки вручили і новачкам команди - Артуру Кузнєцову, Олексію Годіну, Іллі Отрошко, Тарасу Ковальчуку та Євгену Левченко.

11 квітня футболісти «Металурга» вперше в цьому році вийдуть на поле стадіону «Славутич Арена», щоб поборотися за вихід в півфінал аматорського Кубка України. Матч з ФК «Вікторія» розпочнеться о 17:00.