Запорізькі боксери змагаються за титул чемпіона міста

19.04.2018 16:00

Сьогодні, 19 квітня, в Запоріжжі стартував відкритий чемпіонату міста з боксу серед молоді 2000-2001 років народження та еліти 1999-1978 років народження. У змаганнях беруть участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, клубів та секцій міста.

За титул кращого змагаються 37 юних боксерів та аматорів боксу із Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпра, Мелітополя, Якимівки. Чемпіонат завершиться 20 квітня.

З відкриттям змагань боксерів привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- У запорізькому боксі багато відомих спортсменів і тренерів. Їх приклад надихає молодих боксерів. Міська влада багато зусиль вкладає в розвиток міських спортивних шкіл, щоб все більше маленьких запоріжців займалися спортом, в тому числі і боксом. А на таких чемпіонатах вони зможуть показати свої досягнення і підтягнути рівень виступів, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, в 2017 році юні боксери показали гідні результати на змаганнях всіх рівнів. Вихованці дитячих юнацьких спортивних шкіл Запоріжжя завоювали 134 медалі на різних змаганнях. Також минулого року з бюджету міста було виділено 1,9 млн. грн. на закупівлю спортінвентарю, в тому числі - 726 тис. 765 грн. на поліпшення матеріально-технічної бази ДЮСШ, де є секції боксу та єдиноборств.