У Шевченківському районі відбулась нарада з керівниками місцевих квартальних комітетів

11.05.2018 14:35

У районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району відбулась нарада з керівниками органів самоорганізації населення. Як зазначив заступник голови райадміністрації Володимир Гриньов, головна мета зборів - вирішення питань подальшої співпраці керівників органів самоорганізації населення з ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» щодо вивезення твердих побутових відходів з території приватного сектору Шевченківського району.

Начальник абонентського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Олена Говоркова повідомила, що, враховуючи пропозиції керівників квартальних комітетів району, керівництво ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» вирішило з 1 червня ввести маркувальну тару (зелені пакети) для вивезення твердих побутових відходів з території приватного сектору. Олена Говоркова детально пояснила новий механізм розповсюдження пакетів, терміни надання щомісячних звітів. Представник підприємництва запевнила усіх присутніх, що перебоїв з постачанням фірмових пакетів не буде.

Голова квартального комітету № 115 Ганна Саприкіна зазначила, що квартальні згодні допомагати підприємству, але за умови, якщо воно чітко дотримуватиметься графіку вивезення сміття, диспетчери надаватимуть достовірну інформацію, логісти будуть координувати роботу транспорту та вчасно попереджати про проблеми, які виникли. При порушенні графіку вивезення сміття диспетчер зобов'язаний повідомити голову квартального комітету, на який день воно переноситься.

Усі учасники наради погодились, що підприємству необхідно вести більш активну роз'яснювальну роботу серед населення та виконувати взяті зобов'язання.