МФК «Металург» здобув розгромну перемогу над ФК «Олімпік СДЮШОР-2»

21.05.2018 09:55

На стадіоні «Славутич Арена» відбувся матч 16 туру чемпіонату України з аматорському футболу. Запорізька команда перемогла суперників з Кропивницького з розгромним рахунком 8:0.

«Металургівці» почали переможний відлік з вже 16-ї хвилини гри - перший м'яч в ворота суперників відправив Артур Кузнєцов. На 35-й хвилині помилка захисників «Олімпіка» привела до автоголу. До перерви господарі поля відзначилися ще двічі - Роман Стефурак завершив відмінну комбінацію ударом в дальній кут, а Євген Підлепенець точно зіграв на добиванні.

На перших хвилинах другого тайму п'ятий гол у ворота «Олімпіка-СДЮШОР-2» забив Ілля Корнєв. Ще через кілька хвилин черговий м'яч в ворота суперників забив Дмитро Лихобабенко. Підсумували хорошу гру запорізького «Металурга» Дмитро Лихобабенко ударом з пенальті і Євген Підлепенець, забивши сьомий і восьмий голи.

Розгромна перемога «Металурга» повинна додати впевненості запоріжцям напередодні вирішальних матчів у аматорському чемпіонаті України. Попереду МФК «Металург» чекає два «фінали» - на виїзді з «Дружбою» і на домашньому полі з «Кристалом».