Родини, які потебують підтримки, отримають допомогу до Дня захисту дітей

24.05.2018 11:40

Протягом декількох років, у рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення м. Запоріжжя, управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради надається одноразова адресна цільова допомога сім’ям, в яких виховуються діти з різними захворюваннями.

У травні, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, одноразову адресну цільову допомогу у розмірі 1000 гривень на кожного отримають 163 дитини з інвалідністю, хворі на ДЦП та 207 дітей з інвалідністю, прикутих до ліжка.

Вже третій рік поспіль, у рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення м.Запоріжжя, управлінням соціального захисту населення Запорізької міської ради надається одноразова адресна цільова допомога неповнолітнім дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого в АТО. За інформацією управлінь соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах, у нашому місті 33 дитини мають такий статус. До Міжнародного дня захисту дітей всі вони отримають матеріальну допомогу у розмірі 1000 гривень.

Всього з бюджету міста сім’ям зазначених категорій виділено понад 400 тисяч гривень.