У Запоріжжі підбили підсумки турніру з вуличного баскетболу серед юнаків

03.07.2018 11:20

На баскетбольному майданчику Центрального стадіону «Славутич-Арена» проходив турнір зі стрітболу серед юнаків. У змаганнях взяли участь 15 команд із Запоріжжя, Мелітополя, Токмака, Вільнянська і Дніпра.

Турнір є відбірковим для участі в Чемпіонаті України серед юнаків з баскетболу 3х3. Переможці представлятимуть честь Запорізької області на фіналі Всеукраїнських змагань, які пройдуть в серпні.

Як розповів начальник управління спорту та фізичної культури департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Едуард Багіров, баскетбол і стрітбол в Запоріжжі розвиваються. Про це свідчить те, скільки учасників в турнірі, а також те, що на змагання приїжджають команди з інших регіонів України.

- Баскетбол - один із найяскравіших ігрових видів спорту. Він динамічний, швидкий і гідно займає пріоритетне місце в розвитку спортивних дисциплін в Запоріжжі. Дуже радує, що в регіональному турнірі, який ми проводимо вже не перший рік поспіль, бере участь 15 команд, серед яких не тільки запорізькі спортсмени, а й гості з інших міст. Я впевнений, що чим більше ми будемо популяризувати цей вид спорту, тим більше дорослих і дітей будуть долучатися до здорового способу життя, а баскетбол в Запоріжжі вийде на якісно новий рівень, - зазначив Едуард Багіров.

В результаті напруженої боротьби місця розподілилися наступним чином:

I місце - команда БСК;

II місце - команда «Супер печенюшка»;

III місце - команда «Водила, привіт».