Запорізьких підприємців запрошують поділитися досвідом впровадження «зелених» технологій

11.07.2018 15:00

Журнал «Екологія підприємства» запрошує представників запорізького бізнесу взяти участь у новому проекті «ECOtransformation-2018», спрямованому на популяризацію досягнень у сфері зелених змін.

«ECOtransformation-2018» — проект-відзнака, яка буде вручатися прогресивним підприємствам за досягнення у збереженні навколишнього середовища за результатами року. Кращі українські та західні компанії зможуть, популяризуючи збереження довкілля та керуючи іміджем, у рамках проекту розповісти про свій досвід і отримані результати. Проект проводиться за інформаційної підтримки Міністерства екології і природних ресурсів, Міністерства сім’ї, молоді та спорту, Держенергоефективності, Держводагенції та ін.

У грудні 2018 року в Києві організатори «ЕКОtransformation-2018» проведуть урочисту церемонію, куди запросять всіх учасників проекту, партнерів та спонсорів. За результатами проекту буде підготовано та поширено спецвипуск «ЕКОлідери-2018».

Також у рамках церемонії пройде практичний форум «Екологія та бізнес: кращі корпоративні практики» — масштабний діловий майданчик, де учасники з усіх регіонів зможуть поділитися власним досвідом та перейняти досвід колег у питаннях реалізації комплексних екологічних програм у бізнесі.

Щоб долучитися до проекту, необхідно подати заявку на електронну адресу: eco-magazine@ukr.net, стисло описати досягнення у сфері еко та вказати свої контакти. Зразок заявки та детальна інформація про проект за посиланням: http://media-pro.com.ua/ecoaward/.