Вихованці запорізьких ДЮСШ показали гідні результати на змаганнях з різних видів єдиноборств

16.07.2018 14:30

Як повідомляє департамент спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради, 706 медалей різного ґатунку вибороли юні борці перше півріччя 2018 року. Запорізькі спортсмени зайняли призові місця в таких видах єдиноборств як греко-римська боротьба, кікбоксинг, тхеквондо, ушу і дзюдо.

Найбільшу кількість медалей -342- привезли юні ушуїсти. Вихованці запорізької ДЮСШ № 10, в якій працює секція ушу, завоювали 86 золотих, 88 срібних і 51 бронзову медалі на змаганнях міського і обласного рівнів. Також юні спортсмени привезли 50 медалей вищого гатунку, 43 срібних і 17 бронзових медалей з чемпіонатів та першостей України з ушу. Хороші результати запорізькі ушуїсти показали на виїзних всеукраїнських та міжнародних змаганнях, виборовши 4 золотих і 3 срібних медалі.

210 різних нагород є в арсеналі вихованців запорізької ДЮСШ «Майстер-Січ», де проводяться заняття з тхеквондо та кікбоксингу. Юні кікбоксери нагороджені 59 золотими, 49 срібними, 17 бронзовими медалями за перемогу на міських і обласних змаганнях. Також запорізькі спортсмени зайняли призові місця в різних чемпіонатах і першостях України - 15 золотих, 15 срібних, 13 бронзових медалей. У юних тхеквондистів в арсеналі - 22 золотих, 8 срібних і 1 бронзова медалі міських і обласних змагань, 5 бронзових медалей Чемпіонатів та першостей України. Золоту, срібну і 4 бронзові нагороди завоювали вихованці ДЮСШ «Майстер-Січ» на всеукраїнських і міжнародних змаганнях з тхеквондо.

Гідно виступили в 2018 році і запорізькі дзюдоїсти. В арсеналі юних спортсменів - 1 золота медаль, 1 срібна і 3 бронзових медалей міжнародних і всеукраїнських змагань, і 12 золотих, 10 срібних і 22 бронзових медалі, завойовані на міських і обласних змаганнях.

Вихованці ДЮСШ № 6, де навчаються греко-римської боротьби, принесли в скарбничку Запоріжжя 105 медалей. З них золоту медаль борці завоювали на Чемпіонаті України, 5 золотих медалей, 4 срібних і 9 бронзових медалі - результат виступу запорізьких спортсменів на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня. Також вихованці ДЮСШ № 6 на міських і обласних змаганнях виграли 27 золотих, 24 срібних і 35 бронзових медалей.