У Запоріжжі запроваджено сервіс «Електронний кабінет роботодавця»

18.07.2018 15:30

Як повідомляє Запорізький міський центр зайнятості, 10 липня на веб-порталі «Єдине соціальне середовище зайнятості» державної служби зайнятості запроваджене анкетування роботодавців про потребу у працівниках на 2019 рік. Роботодавці мають можливість заповнювати анкети у розділі «Опитування». Сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет.

Електронний кабінет роботодавця – сервіс з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, зорієнтований на скорочення витрат часу на відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців із службою зайнятості.

В електронному кабінеті роботодавець може переглядати актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлених центром зайнятості претендентів на роботу, здійснювати добір працівників шляхом перегляду резюме.

В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в тому числі й уточнювальних, в онлайн режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням в базу даних.