МФК «Металург» готується до поєдинку з МФК «Миколаїв-2»

27.07.2018 10:21

28 липня ГФК «Металург» зіграє перший домашній матч сезону в професійній лізі. Напередодні гри запорізькі футболісти проводять тренування на навчально-тренувальній базі на Великому Лугу.

«Металургівці» вже провели перші матчі в Кубку та Чемпіонаті України на виїзді. Команда успішно пробилася в наступну стадію Кубка і показала гідну гру в стартовому турі чемпіонату. Перед грою, яка вперше в цьому сезоні пройде на домашньому полі, футболісти «Металурга» рішуче налаштовані на перемогу.

- Хлопці сповнені бажання домогтися перемоги в цій грі. До матчу ми готуємося, у нас є певна інформація про суперника, але ми виходимо зі своїх сильних сторін. Є певні задумки, але основний склад гравців буде остаточно визначено вже перед грою, - розповів головний тренер МФК «Металург» Олег Таран.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров відзначив, що великий професійний футбол повноцінно повертається в Запоріжжя. На «Славутич-Арені» в серпні пройдуть домашні матчі «Металурга». У вересні місто буде приймати збірну України U-21, а луганська «Зоря» проводитиме матчі Єврокубка. Анатолій Пустоваров вважає, що це дасть поштовх до розвитку і популяризації футболу, зокрема дитячого. А це в свою чергу дасть можливість виховати хороших перспективних футболістів для МФК «Металург». Також заступник міського голови запросив усіх запорожців підтримати команду в суботній грі.

- Повертається новий футбольний сезон, і дуже приємно, що «Металург» стартує в ньому в професійній Другій Лізі. Ті починання і ті зобов'язання, які ми на себе брали, відроджуючи міський клуб, виконані. Запрошуємо запорожців підтримати рідний клуб в першій домашній грі, - розповів Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, матч 2-го туру Чемпіонату України серед команд другої ліги (група «Б») відбудеться 28 липня о 18.00 на стадіоні «Славутич-Арена». Суперником МФК «Металург» стане команда МФК «Миколаїв-2».