Гравці МФК «Металург» провели футбольний майстер-клас у дитячому таборі «Супутник»

01.08.2018 12:55

Після переможного матчу в чемпіонаті другої ліги футболісти запорізького «Металурга» побували в дитячому таборі «Супутник». Гравці провели майстер-клас та зіграли товариський матч разом з дітьми.

Це не перша подібна акція за участю запорізьких футболістів. Гравці МФК «Металург» неодноразово проводили майстер-класи для запорізької малечі у навчальних закладах міста. З черговим візитом Дмитро Олійник, Ілля Корнєв і Олексій Разуваєв вирушили до дитячого оздоровчого центру «Супутник», де на власному прикладі показали, що потрібно обирати здоровий спосіб життя та відвідувати спортивні секції.

На заході також побували співробітники клубу Ігор Лучкевич та Дмитро Щербаков, які допомогли провести загальне тренування і розділили учасників майстер-класу на команди. У ході запеклої боротьби визначилися фіналісти – команда Іллі Корнєва та Дмитра Щербакова перемогла в серії післяматчевих пенальті з рахунком 5: 4.

Після гри всі хлопці сфотографувалися з футболістами, взяли автографи і побажали «Металургу» подальших перемог та підтримки на стадіоні.