МФК «Металург» U-19 зіграли внічию з командою з Дніпра

06.08.2018 10:00

3 серпня на навчально-тренувальній базі молодіжні команди «Металурга» і «Дніпра-1» провели товариський матч. Гра завершилася з рахунком 2:2.

Матч проходив у невисокому темпі. За перший тайм футболісти «Металурга» зуміли організувати кілька небезпечних моментів, один з яких дозволив забити гол у ворота суперника. На 37-й хвилині після удару Андрія Синицького запорізька команда заробила кутовий. Микита Лапко зробив подачу в штрафну, де Андрій Гавриленко завдав точного удару у ворота дніпровської команди та відкрив рахунок - 1: 0.

У другому таймі гості зуміли переломити хід зустрічі буквально за кілька хвилин. Максим Лисаченко отримав м'яч поблизу штрафного і другим дотиком відправив його в дальній кут - 1: 1. Відразу після розіграшу футболісти «Дніпра» перехопили м'яч в центрі, організувавши ще одну гольову атаку. Олександра Дронь вдало обробив м'яч і завдав сильного удару в ближній кут - 1: 2.

Останнє слово все ж залишилося за «Металургом». На 73-й хвилині Андрій Гавриленко відновив паритет, впевнено реалізувавши вихід один на один. У заключні 20 хвилин саме «металургівці» були ближчими до перемоги, однак рахунок залишився незмінним. Результат матчу - 2:2.