Запоріжжя готується до проведення матчу міжнародного рівня

06.08.2018 16:00

Вперше у Запоріжжі відбудеться футбольний матч Ліги Європи. На стадіоні «Славутич-Арена» зустрінуться команди «Зоря» (Луганськ) і «Брага» (Португалія).

9 серпня усіх любителів футболу очікує видовищний поєдинок. У третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи луганська «Зоря» зіграє з португальською «Брагою».

ФК «Зоря» четвертий рік базується у Запоріжжі та успішно представляє Україну на європейській футбольній арені. В попередні роки луганчани грали в Лізі Європи в Києві, Одесі та Львові. Цього року для проведення матчу єврокубку було обрано запорізький стадіон «Славутич- Арена». Об’єкт повністю відповідає стандартам і вимогам УЄФА.

Традиційно, за день до матчу, 8 серпня, на стадіоні «Славутич- Арена» відбудуться прес-конференції та тренування команд-суперників.

За інформацією футбольного клубу «Брага», в Запоріжжі очікується прибуття 60 осіб з Португалії: власне гравці, офіційні і супроводжуючі особи. Для них буде організовано розміщення в готелі та облаштована «зона гостинності» на бульварі Шевченка. Також місто готове прийняти та розмістити португальських уболівальників.

Під час проведення матчу буде частково обмежений рух автотранспорту та внесені зміни до роботи громадського транспорту.

Матч триватиме з 21:30 до 23:30. Задля комфорту запорізьких уболівальників та гостей міста після закінчення матчу буде подовжено роботу міського пасажирського транспорту. Громадський транспорт, який проходить по пр. Соборному та вул. Перемоги, буде сконцентровано на зупинці «пл. Запорізька», а в напрямку Хортицького району – на зупинці «пр. Металургів».

Також, 9 серпня буде перекрито рух автотранспорту:

- з 09:00 до 24:00 години – по вулиці Валерія Лобановського від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького;

- з 16:00 до 24:00 години – по вулиці Трегубенка від проспекту Соборного до вулиці Богдана Хмельницького.