У Запоріжжі працівники бібліотек організовують тематичне дозвілля для дорослих та дітей

10.08.2018 16:38

8 серпня понад 40 дітлахів Шевченківського району відвідали «Бібліотечний майданчик», який організували працівники дитячих бібліотек. Для відвідувачів влаштували веселий «Спорт-релакс з бібліотекою».

Учасники заходу змагалися у спортивних естафетах: біг через тунель, переправа в обручі, біг в одній зв'язці з другом. А гра «Веселий м'яч» допомогла дітям згадати різні види спорту, пов'язані з м'ячем.

Захід традиційно супроводжувався тематичною виставкою книг. У підбірці діти змогли ознайомитися з цікавими фактами про різні види спорту та видатних спортсменів.

9 серпня на «Бібліотечних майданчиках» для дорослих, які працювали в усіх районах м. Запоріжжя, розгорнулось по-справжньому масштабне і цікаве бібліотечне дійство.

Бук-акції, голосні читання, інформаційні годині, інтерактивні бесіди, годині народознавства – все це приготували для запоріжців креативні працівники бібліотек для дорослого населення.

Справжнім сюрпризом для відвідувачів виявився огляд «На допомогу дачникам», де вони мали змогу отримати знання про перспективні садові культури та дізнались багато нових рецептів приготування давніх українських страв.