МФК «Металург» зіграв внічию з командою з Кременчуга

12.08.2018 11:10

11 серпня на стадіоні «Славутич-Арена» відбувся матч 4 туру Чемпіонату України серед команд Другої ліги. МФК «Металург» грав проти МФК «Кремень» (Кременчук). Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.

Команди дуже довго були обережними. Перший натяк на гостроту трапився лише на 20-й хвилині, коли Олексій Разуваєв закрутив м'яч у ближній кут після удару зі штрафного, але гравець «Кременя» був готовий до цього. Футболісти «Металурга» довго розігрували м'яч, немов очікуючи помилку суперника, але замість цього прорахувалися самі. Під завісу тайму гості заробили стандарт. В результаті розіграшу відразу двоє футболістів «Кременя» виявилися перед воротами нашого воротаря і забили гол.

У перерві Олег Таран зробив заміну. На свій звичний правий фланг півзахисту вийшов новачок команди Євген Пісоцький, який з перших хвилин перебування на полі почав активно діяти. «Металургівці» посилили натиск і на 60-й хвилині таки домоглися свого. Бажання зупинити Корнєва, який прекрасно вміє ставити корпус, коштувало гостям 11-метрового. Нападника «Металурга» завалили в штрафній, а вирок впевнено виконав Едуард Сарапій. Гра закінчилась з рахунком 1: 1.

Нічийний результат залишає колишні розклади для команд. «Кремінь» утримує перше місце в групі, «Металург» залишиться на сьомому. Виправляти ситуацію підопічні Олега Тарана будуть в найближчу суботу у виїзному матчі в Горностаївці проти «Миру».