МФК «Металург» здобув перемогу у виїзному матчі проти ФК «Таврія»

10.09.2018 10:41

8 вересня відбувся матч 8-го туру Чемпіонату України серед команд другої ліги. З рахунком 1:3 запорізький клуб здобув третю перемогу на виїзді та завдав першої в сезоні поразки футболістам ФК «Таврія».

Вже з перших хвилин матчу господарям поля довелось стримувати серйозний натиск «металургівців». Але це не принесло відчутних результатів. На 11-й хвилині напівзахисник запорізького «Металурга» Олексій Разуваєв виконав гарний удар, надавши м’ячу складної для воротаря траєкторії.

Після першого голу запорізька команда не збиралася скидати оберти. МФК «Металург» зумів подвоїти перевагу завдяки настирності Іллі Корнєва. Нападаючий поборовся в епізоді до кінця і залишив м'яч для свого колеги по амплуа - Олександра Яровенка. Тому залишалося вдарити повз воротаря, з чим досвідчений форвард впорався бездоганно. Перший тайм завершився з рахунком 0:2.

У другому таймі футболісти «Таврії» впевнено тримали оборону. Інтрига зберігалася до останніх хвилин матчу. Але вже в самому кінці запорізький футболіст Олексій Щебетун остаточно підтвердив перемогу «Металурга» дебютним в цьому сезоні для нього голом.

Запоріжці завдали першої поразки «Таврії» в цьому сезоні та продовжили переможну серію матчів на виїзді. Зараз МФК «Металург» займає трете місце в турнірній таблиці.