Сім’ї загиблих в АТО воїнів отримують матеріальну допомогу з міського бюджету

18.09.2018 09:30

У рамках Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя, яка фінансується з бюджету міста, управління соціального захисту населення Запорізької міської ради надає адресну цільову допомогу особам, які мають статус члена сім’ї загиблого в антитерористичній операції, операції Об’єднаних сил і членам сімей загиблих під час участі в Революції Гідності та в антитерористичній операції, яким присвоєно звання Герой України (посмертно).

Розмір допомоги складає 4000 гривень кожному члену родини, які мають зазначений статус. Виплати здійснюються два рази на рік по 2000 гривень.

На сьогодні у місті на обліку в управліннях соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах перебуває 113 осіб, членів сімей загиблих в АТО, операції Об’єднаних сил та 1 особа, член сім’ї загиблого під час участі в Революції Гідності, якому присвоєно звання Герой України (посмертно).

У вересні цього року кожному з них управлінням соціального захисту населення міської ради вдруге здійснено виплату адресної цільової допомоги у розмірі 2000 гривень.