МФК «Металург» впевнено обіграв «Реал Фарму» в домашньому матчі

25.09.2018 10:55

В 10-му турі Чемпіонату України запорізький «Металург» обіграв одеську «Реал Фарму» з рахунком 3:0.

24 вересня на стадіоні «Славутич Арена» в черговому матчі Чемпіонату України серед команд Другої ліги МФК «Металург» приймав команду з Одеси. Зі стартовим свистком господарі помчали на ворота одеситів. Вже на 4-й хвилині «Металург» заробив штрафний, який бездоганно виконав Едуард Сарапій.

Захисники «Реал Фарми» не встигали за швидкими атаками господарів. Як наслідок, на 14 хвилині «Металург» отримав право на пенальті. Едуард Сарапій виконав черговий удар в стилі Паненки та збільшив кількість забитих голів. Після такого старту гості трохи розгубилися. До кінця тайму одесити так і не зуміли прийти в себе, не створили жодного реального шансу біля воріт запорізької команди. «Металург» впевнено володів ініціативою, зробивши хорошу перспективу для перемоги ще в першому таймі. Рахунок склав 2:0 на користь запоріжців.

У другому таймі «Реал Фарма» спробувала відігратись. Атак було багато, але «металургівці» успішно оборонялися. Всі питання стосовно переможця зняв напівзахисник «Металурга» Євген Підлепенець. На 85 хвилині він технічно обробив м'яч, опинившись один на один з воротарем одеситів Іваном Богданом. Чітким ударом в кут молодий запорізький футболіст відзначив своє повернення на поле після травми та приніс впевнену перемогу власній команді.

Підсумковий рахунок 3: 0 показав амбітні плани «Металурга» на друге коло чемпіонату. Наступна гра запоріжців відбудеться на виїзді у Миколаєві.