У Запоріжжі опікуни та діти змагались у спортивних естафетах

26.09.2018 11:50

На спортивному стадіоні школи № 71 учасники конкурсу «Кращій опікун, піклувальник року» змагались у номінації «Спортивна сім’я».

Черговий етап конкурсу «Кращій опікун, піклувальник року» - спортивні змагання - цього року проводяться в зміненому форматі. Відтепер у веселих стартах змагається уся родина, а не окремі її члени.  Як розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров, спортивна номінація була започаткована на прохання сімей-учасників.

-У Запоріжжі є 700 сімей, які взяли на себе відповідальність та подарували нову сім’ю дітям-сиротам. І саме для них ми організували цікавий конкурс з гарними подарунками та призами – «Кращій опікун, піклувальник року». Сьогодні відбувається III етап - спартакіада. Я хочу подякувати батькам, які прививають любов до спорту у своїх дітей та беруть участь у таких спортивних змаганнях. А переможці отримають чудові подарунки, - зазначив Анатолій Пустоваров.

У номінації «Спортивна сім’я» взяли участь 13 родин. Команди були поділені за різними віковими категоріями. Учасники змагались у спортивних естафетах та цікавих конкурсах. За результатами конкурсу в кожній номінації визначаються переможці та лауреати. Також є окрема номінація Гран-Прі «Народний опікун». Її переможця визначать шляхом голосування на сторінці Facebook служби (управління) у справах дітей. Нагородження призерів та учасників конкурсу відбудеться під час гала-концерту до Дня усиновлення – 28 вересня в Міському палаці дитячої та юнацької творчості.