У Запоріжжі стартували змагання з боксу пам’яті Миколи Яценка

10.10.2018 10:50

У спортивному комплексі Запорізького національного університету відбулось урочисте відкриття змагань за Кубок України з боксу в рамках турніру до Дня визволення Запоріжжя та пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка.

Змагання за Кубок України в рамках турніру проводяться в Запоріжжі вперше. Цього року в них беруть участь понад 150 найсильніших боксерів з 21 області України.

– Приймати змагання такого високого рівня як Кубок України дуже почесно для Запоріжжя. Це свідчить про те, що у нашому місті спорт постійно розвивається, є гарна інфраструктура, кваліфікований тренерський штаб та достойні спортсмени. Мені особливо приємно, що такі змагання проводяться до Дня визволення Запоріжжя. Я впевнений, що поєдинки будуть видовищними, а спортсменам бажаю перемоги, – зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Змагання проводяться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, виконавчого комітету Запорізької міської ради, Федерації боксу України, Запорізької міської федерації боксу, Запорізького обласного осередку федерації боксу України, Української ліги боксерських клубів, спортивного клубу «Хорта» . Турнір триватиме до 14 жовтня. Головний суддя змагань – П.А. Яцик.