У Запоріжжі пройшов тренінг-інтенсив «Психокорекція особливих дітей»

24.10.2018 12:20

Педагоги відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького територіального центру соціального обслуговування пройшли тренінг-інтенсив. В ході навчання дванадцять учасників дізнались нову інформацію на тему «Психокорекція особливих дітей: причини, діагностика, комплексна допомога».

Навчання фахівців відбулося в інституті раціонально-інтуїтивної психотерапії «Я» в м. Київ з 16 по 19 жовтня. До тренінгу долучились 12 спеціалістів з відділень соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького територіального центру соціального обслуговування.

Педагоги відзначають високий рівень подання теоретичного та практичного матеріалу спеціалістами інституту. Нові знання в роботі з дітьми сприятимуть більш продуктивному реабілітаційному процесу та досягненню максимально позитивних результатів у розвитку кожної дитини.

 З початку року комплексні реабілітаційні послуги у 7 відділеннях соціальної реабілітації дітей з інвалідністю територіального центру отримали близько 400 дітей віком від 2 до 18 років.