Маленькі запоріжці, позбавлені батьківського піклування, відвідали новорічні вистави

02.01.2019 14:07

У Запоріжжі третій рік поспіль реалізується міська Програма соціального захисту дітей та розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Серед заходів, які в ній заплановані - привітання з новорічними святами дітей, які перебувають на обліку та проживають у Запоріжжі.

З нагоди новорічних свят для дітей, позбавлених батьківського піклування, служба (управління) у справах дітей організувала низку заходів.

До Дня Святого Миколая, 19 грудня, в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбулося міське свято для дітей-сиріт та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Творчий колектив Палацу підготував яскраву та захоплюючу програму для 300 дітей, які перебувають на обліку в службі (управлінні) у справах дітей міської ради. Маленькі запоріжці мали змогу пограти в рухливі ігри з улюбленими героями мультфільмів біля новорічної ялинки. Також на учасників свята чекали привітання від Святого Миколая та яскраве світлове шоу «Думками навиворіт» із залученням професіональних запорізьких танцювальних колективів. Всі дітлахи отримали солодкі подарунки.

Також 311 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, переглянули новорічну циркову виставу «Вотерленд».

Окрім цього, служба (управління) у справах дітей привітала вихованців дитячого будинку милосердя «Надія», Запорізького обласного центру соціальної реабілітації дітей та Запорізького спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», всі діти отримали солодкі подарунки.

До привітань запорізької малечі долучилися й соціальні партнери. Так, 30 дітей взяли участь в Beluga Christmas Fair – Різдвяному ярмарку, організатором та меценатом якого став підприємець Олександр Белюга. На дітей чекало розважальне шоу зі справжніми ельфами, санта-клаусами та іншими героями Різдвяної казки. Також кожен учасник заходу отримав новорічний подарунок.

Ще 40 дітей, які перебувають на обліку в службі (управлінні), відвідали новорічний захід в Міському центрі допомоги, де грали в ігри, відгадували загадки, співали новорічні пісні та дізнавались про походження свята Різдва. По закінченню свята на всіх чекали новорічні подарунки.

Крім того, всі діти, які перебувають на обліку служби у справах дітей, відвідали головну ялинку міста «Вартові всесвіту» в палаці спорту «Юність», де мали можливість переглянути справжнє світлове казкове шоу з головними героям новорічних казок та відомими супергероями. По завершенню заходу кожен отримав солодкі подарунки.