У 2018 році запорізькі боксери-вихованці ДЮСШ завоювали 207 медалей

16.01.2019 10:47

У 2018 році вихованці запорізьких міських ДЮСШ, де працюють секції боксу, показали гідні результати на змаганнях всіх рівнів.

Високі досягнення стали можливими, у тому числі, й завдяки цілеспрямованій підтримці з боку міської влади, яка спрямовує кошти на відкриття спортзалів та придбання професійного обладнання для тренувань.

У Запоріжжі відділення боксу працюють у ДЮСШ № 11, 6, спортивній школі «Майстер Січ» та ДЮСШ «Локомотив». За минулий рік юні вихованці цих шкіл завоювали 63 золотих, 70 срібних і 65 бронзових медалей на обласних та міських змаганнях.

Гідні результати показали запорізькі боксери і на виїзних всеукраїнських та міжнародних змаганнях. В арсеналі вихованців ДЮСШ - 25 золотих, 40 срібних, 24 бронзових медалей. Також юні спортсмени привезли 7 золотих, 4 срібних і 9 бронзових медалей з чемпіонатів України з боксу.

На сесії міськради затверджено програму щодо поліпшення матеріально-технічної бази ДЮСШ на 2019 рік. Близько 2 млн грн. будуть спрямовані на новий спортінвентар та все, що необхідно для занять підростаючого покоління в ДЮСШ міста.