У Запоріжжі управління соцзахисту активно впроваджують новітні технології

04.02.2019 10:16

В управлінні соціального захисту населення Запорізької міської ради по Вознесенівському району відбулась підсумкова нарада за результатами роботи у 2018 році.

Крім звіту про основні напрацювання, під час наради було презентовано дві програмні розробки, які управління впроваджувало в 2018 році. Вони дозволяють зменшити час на обслуговування громадян та спростити роботу спеціалістів.

Перша з них - програмний комплекс «Автоматизація роботи з підприємствами-надавачами житлово-комунальних послуг». Комплекс розроблено для оптимізації роботи в частині нарахувань та фінансування по пільгах та субсидіях, що дає змогу ефективно використовувати робочий час та більш якісно і в короткі строки співпрацювати з постачальниками послуг. Другий комплекс «Інформаційна телефонна лінія з автовідповідачем» дає змогу проводити інформаційну роботу серед громадян через лінію телефонного зв’язку шляхом прослуховування попередньо записаних голосових повідомлень.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров відзначив, що такі нововведення значно скорочують процеси отримання субсидій, покращують взаємодію з підприємствами житлово-комунальної сфери, а також оптимізують інформаційну кампанію серед населення.