Футболісти МФК «Металург» розпочали підготовку до нового ігрового сезону

04.02.2019 17:30

Гравці запорізького міського футбольного клубу «Металург» вийшли з відпустки та почали активну підготовку до змагань за Кубок Придніпров’я. Сьогодні, 4 лютого, футболісти провели відкрите тренування на стадіоні «Славутич-Арена».

З 31 січня відновив тренувальний процес міський футбольний клуб «Металург». Футболісти проводять заняття на навчально-тренувальній базі та оновленому полі ДЮСШ «Металург».

- Завершилася відпустка і команда у повному складі розпочала передсезонну підготовку. Задачі на новий сезон залишаються незмінними - вийти в Першу Лігу. За підсумками минулих ігор дві перемоги відділяють запоріжців від першого місця, тож завдання цілком по силам нашим гравцям. Зараз на перегляді знаходяться 5 футболістів, і до кінця міжсезоння команда буде значно підсилена. Я впевнений, що така підготовка дасть нам змогу підготувати гарних гравців, які виведуть запорізький клуб в Першу Лігу, - відзначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Як розповів головний тренер МФК «Металург» Олег Таран, вже завтра, 5 лютого, команда зіграє першу контрольну гру з «Металургом U-19», а 8 лютого - з «Дніпром». З 11 лютого гравці розпочнуть повноцінну міжсезонну підготовку через ігри Кубку Придніпров’я, в якому минулого року запоріжці вибороли перемогу. Також відбулись зміни в особовому складі - команду залишили 4 гравці, і зараз на перегляді - 5 нових футболістів.