Запорізька молодь святкує День закоханих

14.02.2019 17:25

У центрі міста на бульварі Шевченка відбувся міський захід, присвячений Дню закоханих. Молодь Запоріжжя мала можливість зареєструвати шлюб на добу та виграти романтичні подарунки.

Міське свято до Дня святого Валентина для запоріжців підготувало управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради. Святкування розпочалось з розіграшу подарунків - квитків у кіно, на фестиваль «Ліги сміху», у нічній клуб та святкової вечері у ресторанно-готельному комплексі «Пектораль».

Зі святом усіх присутніх закоханих привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Сьогодні в День закоханих я бажаю усім кохання. Тому що саме завдяки йому з’являтимуться нові сім’ї, будуть народжуватися діти, а значить, наше місто буде рости і розвиватися. І стане більше посмішок на обличчях запоріжців, більше дитячого сміху та радісних моментів, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Під час святкування було відкрито нову локацію для закоханих - Стелу кохання. Також закохані встановили рекорд Запоріжжя за кількістю пар, що одночасно цілуються. Як розповіли в управлінні по роботі з сім’єю та молоддю, попереднє досягнення у місті було встановлено у 2014 році. Біля «Козак-палацу» було зафіксовано 13 пар, які одночасно цілувалися. Сьогодні цей рекорд було побито. На бульварі Шевченка одночасно цілувалися 20 пар. Поцілунок 8 з них тривав більше години. Найвитриваліші закохані отримали сертифікати на святкову вечерю у ресторанно-готельному комплексі «Пектораль».

Нагадаємо, сьогодні у Запоріжжі привітали пару, яка однією з перших одружилася в День всіх закоханих.