МФК «Металург» розпочав виступ у "Кубку Єдності" з перемоги

15.02.2019 11:50

Запорізька команда «Металург» стартувала у зимовому турнірі «Кубок Єдності». Дебютний виступ завершився перемогою «металургівців» з рахунком 4:1.

Наймасштабніший зимовий турнір України — «Кубок Єдності» – спадкоємець Кубка Придніпров’я. Змагання проводяться під егідою Дніпропетровської федерації футболу і стали вже традиційними для багатьох професійних та кращих аматорських клубів в етапі підготовки до весняної частини сезону.

Суперником МФК «Металург» став представник аматорського чемпіонату України ФК «Перемога» (Дніпро). Для запоріжців цей матч перший, у той час як дніпровці зіграли вже три. Незважаючи на це, запорізькі футболісти показали справжній майстер-клас і здобули розгромну перемогу. «Металургівці » активно використовували моменти і вже в першому таймі забили два голи у ворота суперників. У другому таймі гравці «Перемоги» спробували відігратися. Одна з атак дніпровських футболістів була вдалою і м’яч опинився у воротах запоріжців. Однак футболісти «Металурга» відпрацювали краще та записали ще два голи на свій рахунок. Підсумок матчу - 4:1 на користь запорізької команди.