Вихованець київського "Динамо" підписав контракт з МФК «Металург»

20.02.2019 09:46

Триває передсезонна підготовка футболістів МФК «Металург» до виступу у весняній серії ігор Другої ліги. Посилити команду перед новим сезоном мають новачки, які зараз знаходяться на перегляді. Один з них, Вадим Воронченко, 19 лютого підписав контракт із запорізьким клубом.

Напівзахисник Вадим Воронченко - вихованець київського «Динамо». Виступав за «Динамо-3», «Динамо-2», «Александрію», «Десну», «Гірняк-Спорт» та «Полтаву». З липня 2017 року грав за ФК «Таврія» (Сімферополь), був одним з провідних гравців команди, кращий бомбардир минулого та нинішнього сезонів. Заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров відзначив, що досвід Вадима Воронченка знадобиться на шляху до виходу «Металурга» в Першу лігу.

- Перед командою залишається завдання - вийти в Першу лігу, а тому триває пошук оптимального складу, який зміг би це завдання реалізувати. Ряди МФК «Металург» поповнив досвідчений, серйозний гравець середньої лінії, який зможе закрити будь-яку позицію атаки. Однозначно такі досвідчені люди нам потрібні, і я впевнений, що Вадим Воронченко значно посилить нашу команду, - сказав Анатолій Пустоваров.

Наразі МФК «Металург» виступає в «Кубку Єдності», переможцем якого був минулого року. 20 лютого запорізька команда зіграє проти ФК «Дружба» (Новомиколаївка).