У Запоріжжі підбили підсумки роботи міського територіального центру соціального обслуговування у 2018 році

20.02.2019 11:35

19 лютого фахівці Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) підсумували роботи центру за 2018 рік. На заході були присутні заступник міського голови Анатолій Пустоваров, керівники міського та районних управлінь соціального захисту населення.

Протягом 2018 року було продовжено діяльність територіального центру відповідно до вимог державних стандартів. У 24 структурних підрозділах центру отримали послуги більше 5 тисяч запоріжців.

Здійснено низку змін щодо роботи геріатричного стаціонару, впроваджено нові технології по роботі з дітьми з інвалідністю. Реалізовані два грантові проекти «Рівень компетентності соціального робітника - якісна соціальна послуга» та «Допоможіть мені заговорити».

У 2019 році центр планує приділити увагу створенню у місті системи комплексної реабілітації дітей з інвалідністю. Розпочнеться ця робота з відкриття відділення за адресою проспект Соборний, 182а.

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров позитивно оцінив діяльність територіального центру та побажав подальшого розвитку системи послуг, що надаються мешканцям міста.