Роботодавці Запоріжжя потребують кваліфікованих робітників

26.02.2019 12:27

Станом на 25 лютого працедавці Запоріжжя мають потребу в електрогазозварниках, електромонтерах, токарях та медичних сестрах.

Заробітна плата, яку працедавці пропонують за роботу, наприклад, електрогазозварника, коливається в діапазоні від 8 до 16,5 тис. грн, електромонтера - від 7 до 15,1 тис. грн. Більш детально з вакансіями та рівнем заробітної плати можна ознайомитись на порталі державної служби зайнятості zap.dcz.gov.ua.

Завжди затребувані працівники сфери послуг: продавці, кухарі, охоронці, офіціанти, бармени та перукарі. Є потреба і в спеціалістах-інженерах, які володіють комп'ютером, сучасними технологіями, іноземними мовами. Останніми роками зростає і буде рости попит на програмістів, середня зарплата яких за останні роки зросла в 1,5 - 2 рази.

- Для всіх, хто стоїть перед найважливішим вибором у своєму житті, та ще не визначився з майбутньою професією, є можливість пройти професійне діагностування не виходячи з дому за допомогою сучасного он-лайн ресурсу з психодіагностики «Моя професія: консультаційна мережа» або з фахівцями міського центру зайнятості, - зазначив директор Запорізького міського центру зайнятості Олександр Мотовиця.