Багатодітні запоріжанки до свята весни приміряли на себе нові образи

06.03.2019 10:08

У Запоріжжі завершився міський проект «Перевтілення» для багатодітних мам і жінок з соціально незахищених категорій. 5 березня запоріжанки відвідали салон краси та отримали приємні подарунки від міської влади.

Міський проект «Перевтілення» проводиться в Запоріжжі вже третій рік поспіль. Його мета - дати можливість багатодітним мамам та жінкам із малозабезпечених сімей відволіктися від повсякденних турбот, приділити увагу собі, змінитися духовно та зовні.

- Напередодні свята весни, 8 березня, ми вирішили провести проект «Перевтілення». Ідея проста - влаштувати для багатодітних мам відпочинок, змістити акценти з повсякденних турбот на відновлення та перевтілення. Протягом проекту учасниці побували на різноманітних майстер-класах та відвідали салон краси. На фінальному етапі оновлені жінки разом зі своїми сім’ями отримали приємні подарунки та позитивні емоції, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, участь в проекті взяли 15 запоріжанок. Організатори - управління по роботі з молоддю та сім’єю Запорізької міської ради - підготували для учасниць ексклюзивні майстер-класи з йоготерапії, кулінарії та косметології. Фінальний етап проекту - зовнішнє перевтілення. В одному з салонів краси запоріжанки скористалися послугами косметолога, майстрів манікюру, візажу та перукарського мистецтва. На завершення для учасниць та їх родин влаштували святковий концерт з розіграшами  призів. Також кожна жінка отримала квіти та подарунки.