У запорізькому геріатричному стаціонарі святкують Масляну

06.03.2019 13:10

Відпочиваючі геріатричного стаціонару Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) організували святковий захід «Масляну - зустрічаємо, зиму - проводжаємо».

Колектив закладу разом з підопічними організували костюмовану постановку проводів зими з піснями та танцями. На святковий захід завітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Почалась Масляна, і ми приїхали привітати з цим святом, а також з прийдешнім святом 8 березня підопічних геріатричного стаціонару. Це унікальний заклад, в якому наші ветерани, люди похилого віку можуть відпочити, оздоровитися та гарно провести час в компанії своїх однолітків. Тут завжди проходить багато цікавих заходів, на яких багато пісень та танців. Ми вдячні ветеранам за те, що в них є наснага та сили влаштовувати такі заходи та ділитися позитивом з оточуючими, - зазначив Анатолій Пустоваров.

По завершенню концертної програми усіх учасників заходу очікувало чаювання зі смачними млинцями.

Для довідки: Геріатричний стаціонар є структурним підрозділом Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Заклад створено для тимчасового проживання громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. Усі відпочиваючі забезпечені цілодобовим медичним наглядом, психолог та соціальний працівник влаштовують ветеранам змістовне дозвілля. У 2018 році у геріатричному стаціонарі проведено 17 заїздів, відпочили 543 особи. У 2019 році вже відбулось 2 заїзди, з 18 лютого до 7 березня триває третій заїзд, відпочивають 33 особи.