У Запоріжжі розповіли про спортивні досягнення у бодібілдингу, греко-римській боротьбі та боксі

07.03.2019 14:19

6 березня у конференц-залі стадіону «Славутич-Арена» керівництво ДЮСШ №6 відзвітувало про досягнення школи у 2018 році.

У дитячо-юнацькій спортивній школі №6 працюють відділення боксу, греко-римської боротьби та бодібілдингу. У секціях займаються більше 500 дітей. Школа має 7 спортивних залів, які розташовані в Хортицькому, Шевченківському та Дніпровському районах.

Директор ДЮСШ №6 Олексій Дорогань відзначив, що юні вихованці постійно представляють Запоріжжя на всеукраїнських та міжнародних чемпіонатах та змаганнях різних рівнів, а також входять до складу збірної України.

У 2018 році 5 юних спортсменів стали кандидатами в майстри спорту, один спортсмен отримав звання майстра спорту, 8 юних боксерів отримали 1-й розряд, масові розряди - 20 вихованців.

Також у 2018 році завдяки сприянню міської ради вдалося значно оновити матеріально-технічну базу ДЮСШ. Зокрема 420 тис. грн з міського бюджету було спрямовано на придбання гантельних рядів, велоергометра, орбітрека, бігової доріжки та сталевих олімпійських штанг. Крім того, протягом року було виконано капітальний ремонт 2 спортивних залів та душової кімнати для юних спортсменів.

- Ми підбили підсумки роботи дитячої спортивної школи №6 у 2018 році. Це одна з найбільших шкіл міста, де культивуються такі бойові види спорту як бокс, боротьба та бодібілдинг. Школа показує серйозні результати у підготовці спортсменів. Юні вихованці входять до складу збірної України, займають призові місця на турнірах та чемпіонатах. Міська влада й надалі буде підтримувати ДЮСШ та оновлювати матеріально-технічну базу задля розвитку спорту та виховання здорових дітей, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Також у ході звітних зборів кращі тренери та спортсмени ДЮСШ №6 отримали почесні грамоти департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.