МФК «Металург» підписав двох нових гравців

13.03.2019 16:50

В МФК «Металург» чергове поповнення. До лав запорізької команди приєдналися Олександр Каплієнко та Владислав Леонідов.

Олександр Каплієнко - вихованець запорізького футболу. Його дебют за запорізький «Металург» в першості країни відбувся 6 квітня 2014 року у матчі проти одеського « Чорноморця». У сезоні 2014/15 років Олександр став одним з основних гравців «Металурга». З лютого 2016 року грав у харківському «Металісті». У червні того ж року перейшов до складу турецького клубу «Аланьяспор». У 2016-2017 роках виступав за одеський «Чорноморець». Має досвід виступу в збірних України вікових категорій U-17 і U-19.

Другий новачок - досвідчений воротар Владислав Леонідов. Виступав у харківському «Металісті» та запорізькому «Металурзі» за команди дублерів. У другій частині сезону 2015/16 років був основним воротарем краматорського «Авангарда». Має досвід гри в клубах Першої, Другої і Прем'єр-ліги.

- Підписання двох досвідчених футболістів, які вже захищали кольори запорізького «Металурга» в Прем'єр-лізі, однозначно посилить наші позиції. Такий універсальний гравець як Олександр Каплієнко може зіграти і в захисті, і в центрі поля. Владислав Леонідов - це досвідчений воротар, який пройшов хорошу школу молодіжної збірної України та клубів Вищої ліги. А тому він посилить конкуренцію на своїй позиції. Разом з тренерським штабом ще обговорюємо зміцнення захисної лінії, щоб завершити цей цикл посилення до весняної частини сезону, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.