МФК «Металург» посилив захисну позицію новим гравцем

19.03.2019 16:10

Сьогодні, 19 березня, контракт із запорізькою футбольною командою підписав вихованець дніпровського футболу Віталій Полянський.

- Сьогодні, як і планувалось разом з тренерським штабом, підписали досвідченого центрального захисника. Ми довго шукали гравця, який зміг би закрити цю головну позицію. Ним став Віталій Полянський,вихованець дніпровської ДЮСШ. Завдання, які ставились на міжсезоння, ми виконали, - зазначив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Віталій Полянський виступав за дніпродзержинську «Сталь», мелітопольський «Олком», луцьку «Волинь» (9 матчів у Першій лізі) і кримський «Фенікс-Іллічівець» (3 гри), донецький «Олімпік». Встиг пограти і за кордоном: у складі естонського «Пярну» український футболіст провів 20 матчів і забив 2 м'ячі (сезон 2008/09). Крім відрядження в Естонію, новоспечений «металургівець» побував  Чорногорії («Ібар») і Литві («Межейка»).

Варто відзначити, що вже 6 квітня відбудеться матч 18 туру чемпіонату професійної футбольної ліги серед команд другої ліги України. МФК «Металург» на домашньому стадіоні «Славутич-Арена» прийматиме херсонський «Кристал». Початок матчу о 16.00.