Запоріжців запрошують на першу унікальну екскурсію на "Запоріжсталь"

20.03.2019 13:15

21 березня перша туристична група вирушить на одне з найбільших підприємств міста, аби на власні очі побачити виробництво з повним металургійним циклом та прогресивне технічне оснащення для виготовлення тисяч тон металу.

Екскурсія «Steel’ne misto Z» дає можливість ознайомитися з основними виробничими процесами «Запоріжсталі», унікальними технологіями, а також дізнатись про історію та сьогодення підприємства. За спеціальною програмою 3-годинної екскурсії група з 11 осіб відвідає диспетчерську, цехи холодної та гарячої прокатки, а також зоокуточок заводоуправління.

До участі запрошуються журналісти. Зустріч з представниками преси відбудеться 21 березня о 10.00 у Туристичному інформаційному центрі (пр. Соборний, 151).

Про туристичний продукт: екскурсія проводиться для групи з 8-12 осіб за маршутом Туристичний інформаційний центр м. Запоріжжя - ПАТ «Запоріжсталь» - Туристичний інформаційний центр. Початок у першій половині дня (крім вихідних та святкових днів). Екскурсія передбачена для осіб віком від 15 років.

Більш детальна інформація щодо екскурсії за посиланням: https://zaporizhzhia.city/tours/ekskursia-steelne-misto-z.