У Запоріжжі безкоштовно проконсультували пільговиків

21.03.2019 17:38

У Запоріжжі триває проведення міських консультативно-правових зустрічей, організованих міською владою для запоріжців пільгових категорій (пенсіонерів, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, студентів, безробітних та інших).

21 березня в ПК «Орбіта» відбулися чергові міські консультативно-правові зустрічі, в ході яких пільговики отримали безкоштовну правову допомогу.

За консультаціями звернулися 7 запоріжців. Більшість із них цікавилися питаннями житлово-комунального господарства, монетизації субсидій. Також запоріжці дізнавались деталі оформлення спадщини.

Консультації містянам надали фахівці департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради, управління з питань соціального захисту населення по Заводському району, Головного управління пенсійного фонду України в Запорізькій області, Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області.

Нагадаємо, міські консультаційні зустрічі проводяться кожного третього четверга в ПК «Орбіта». Також для зручності запоріжців подібні заходи відбулися в кожному з районів міста.