Туристичний потенціал Запоріжжя представили на щорічній міжнародній виставці UITT: «Україна - Подорожі та Туризм»

27.03.2019 17:38

У Києві проходить 25-та туристична виставка UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм». Фахівці управління туризму департаменту культури та туризму Запорізької міської ради презентують туристичний і бізнес-потенціал Запоріжжя.

UITT - це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур.

На виставці представлені більше 20 країн, а спеціальна експозиція Ukrainian Hospitality Days зібрала учасників майже з усіх міст та регіонів України.

Участь запорізької делегації на виставці надає можливість представити весь спектр атмосфери гостинності Запорізького регіону як для українського туриста, так і для іноземних гостей. Участь у експозиції – професійна нагода зустрітися з туроператорами та гідами, які формують туристичні пропозиції та маршрути.

Стенд Запоріжжя представляє широкий спектр туристичних можливостей та інфраструктуру сфери гостинності нашого регіону. У рамках конференції на виставці також презентовано трендбук, який розповідає про основні тренди туристичної сфери на 2019 рік. Укладання та видання трендбуку - результат плідної роботи та комунікації професіоналів індустрії гостинності під час Туристичного Бізнес Форуму-2018 у Запоріжжі. Презентація викликала жвавий інтерес, представники запорізької делегації відповіли на чисельні запитання гостей щодо індустріального та подієвого туризму у місті.

До уваги гостей заходу та професійних учасників експозиції буде представлено усі найцікавіші туристичні напрямки та принади Запорізького краю.

Запоріжжю є чим пишатися, і відкритий широкий формат подібних заходів дозволяє і допомагає заявити про якісний рівень туристичного сегменту та високий потенціал міста на всеукраїнському та міжнародному рівні.