ДЮСШ №10 за минулий рік завоювала більше 70 золотих медалей

29.03.2019 16:40

Тренери дитячої юнацької школи №10 відзвітували про успіхи та напрацювання за 2018 рік. Вперше за довгий час звіт відбувся в урочистій формі. На захід запросили вихованців спортивної школи, представників департаменту спорту міськрад, заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова.

ДЮСШ №10 відвідують 630 дітей шкільного віку. З ними займається 31 тренер у всіх районах міста. У школи 4 профільних напрямки - волейбол, легка атлетика, спортивна аеробіка, ушу.

За словами керівництва ДЮСШ №10, попередній рік видався дуже продуктивним. Вихованці школи завоювали близько 70 золотих медалей на чемпіонатах і кубках України. Ще 4 золотих медалі привезли з міжнародних стартів.

- Ми вдячні міській раді та департаменту спорту, бо завдяки цьому з'явилася можливість виїжджати на всеукраїнські змагання, проводити навчально-тренувальні збори, оздоровлюватися в літніх спортивних таборах. Ми поступово починаємо оновлювати матеріально-технічну базу. Уже закупили тренажери - силові та кардіо. І, я так розумію, продовжиться модернізація, і скоро ми будемо вже зовсім конкурентоспроможними, - розповів директор дитячої юнацько-спортивної школи №10 Запорізької міської ради Євген Шульга.

В ході публічного звіту кращих тренерів та вихованців школи нагородили грамотами. Їх вручив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

- ДЮСШ №10 - одна з найбільш різнобічних спортивних шкіл у місті. Велика шана тренерському складу школи за те, що вона демонструє такі високі результати. Наше головне спільне завдання - навчати дітей любові до спорту, до здорового способу життя. А вам, діти, ми теж дякуємо за те, що обираєте спорт. Звіт вийшов інформативним. Ми побачили і проблемні питання. Звичайно, їх потрібно вирішувати, щоб діти могли розвиватися і досягати нових спортивних висот, - сказав Анатолій Пустоваров.

Керівництво ДЮСШ №10 стверджує - тримають курс на найвищі п'єдестали. У планах на поточний рік - участь у Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки, в чемпіонатах, кубках та турнірах з легкої атлетики, поїздка в Грецію на Чемпіонат Європи в складі збірної команди України з ушу.