Команда «Металург» готова до нового сезону

02.04.2019 12:47

У Запоріжжі відбулася передсезонна прес-конференція з керівництвом та тренерами, гравцями міського футбольного клубу «Металург». В ході зустрічі футболістам клубу поставлено завдання - вивести команду в Першу лігу. Також керівництво клубу представило чотирьох нових гравців.

На зустрічі були присутні гравці, тренери та керівництво клубу - заступник Запорізького міського голови Анатолій Пустоваров, директор КП «МФК "Металург» Максим Лупашко та головний тренер команди - Олег Таран.

В ході прес-конференції Анатолій Пустоваров озвучив команді слова підтримки:

- Головне завдання - це вихід команди за спортивним принципом у Першу лігу. Для цього нам потрібно зайняти мінімум 2 місце. Думаю, що команда досить боєздатна для того, щоб виконати це завдання. Найголовніше, футбольний клуб створений для Запоріжжя і запорізьких уболівальників, тому закликаємо вболівати за наших хлопців. Підтримка команди містом і його мешканцями грає величезну роль в досягненні нових вершин. Всім гравцям успіхів та перемог в цих 10 іграх, - сказав Анатолій Пустоваров.

На прес-конференції також представили чотирьох новачків команди. Серед них - два запорізьких вихованця Олександр Каплієнко та Вадим Петров. Обидва вважаються професійними гравцями, універсалами зі швидкісними даними, які зможуть зіграти на будь-яких позиціях.

Також серед новачків Вадим Воронченко - вихованець київського «Динамо» і найкращий бомбардир першої частини сезону в складі ФК «Таврія Сімферополь», а також воротар - Владислав Леонідов.

Всіх уболівальників запрошують на перший після тривалої перерви домашній матч, який відбудеться 6 квітня о 16.00 на стадіоні «Славутич Арена». Запорожці зіграють з херсонським «Кристалом».