У дитячій спортивній школі №7 з кульової стрільби розповіли про свої перемоги

05.04.2019 10:57

У Запоріжжі відбувся публічний звіт ДЮСШ №7 з кульової стрільби. Викладачі школи розповіли про успіхи, яких вдалося досягти учням, та поділилися планами на майбутнє.

Дитячо-юнацька спортивна школа №7 існує в Запоріжжі з 1977 року. Вона спеціалізується на кульовій стрільбі. Зараз заклад відвідують 102 учні, дві спортивні бази знаходяться в Хортицькому та Комунарському районах.

За час існування школи тренери виховали кілька поколінь чемпіонів та призерів Європи. Однак кілька попередніх років видалися для школи непростими. Довгий час заклад не отримував фінансування з міського бюджету і не оновлював матеріально-технічну базу.

Ситуація змінилася з 2016 року - тоді міська влада відновила фінансування ДЮСШ №7.

- У порівнянні з попередніми роками ситуація поліпшується. Уже є перші розряди, кандидати в майстри спорту, резерв збірної України. Вже чимось можна похвалитися. У 2016-2017 роках у нас були великі придбання інвентарю - закупили пістолети, установки-мішені. Завдяки цьому зробили хороший тир, де проводимо змагання, тому що до цього вони проходили в польових умовах. Цього року очікуємо ще дві одиниці техніки для стрільби, - розповіла директор дитячої спортивної школи №7 з кульової стрільби Оксана Данік.

За 2018 рік учні школи досягли наступних спортивних розрядів:

юнацький розряд - 12 дітей;

третій розряд - 9 осіб;

другий розряд - 6 учнів;

перший розряд - 4 особи;

КМСУ - 4 вихованця.

У планах у ДЮСШ №7 на цей рік - участь у регіональних та всеукраїнських змаганнях.