МФК «Металург» розпочав весняний сезон з упевненої перемоги над МФК «Кристал»

08.04.2019 12:07

6 квітня на стадіоні «Славутич Арена» запорізький «Металург» зіграв перший матч весняної частини сезону чемпіонату України серед команд Другої ліги. Суперниками запоріжців стала команда «Кристал» з Херсона. Гра закінчилась з рахунком 2:0 на користь МФК «Металург».

З перших хвилин гри запорізькі футболісти впевнено володіли ситуацією на полі. На 21-й хвилині новачок «Металурга» Вадим Воронченко зробив навіс у штрафний майданчик, з якого Олександр Яровенко впритул розстрілював воротаря. І вже на 21-й хвилині запорізькі вболівальники святкували перший гол своєї команди.

Гості спробували відразу відповісти серією кутових та небезпечним штрафним майже з лінії. Однак забити м’яч у ворота «Металурга» херсонцям не вдалося. Витримавши атаки, «металургівці» продовжили наступ на ворота суперника. Помилка херсонських гравців у центрі поля призвела до того, що запоріжець Олександр Яровенко без опору на високій швидкості увірвався в штрафну і, не залишивши шансів «кристалівському» голкіперу, забив другий гол.

Другий тайм гості розпочали дуже активно, однак серія замін допомагала «Металургу» утримувати свіжість і темп гри. У підсумку запорізька команда перемогла з рахунком 2:0.