МФК «Металург» переміг МФК «Миколаїв-2»

15.04.2019 10:12

12 квітня на стадіоні «Славутич Арена» «Металург» зіграв проти миколаївської команди. У результаті запеклої боротьби запорізька команда перемогла суперника з рахунком 2:1.

Вже з перших хвилин гри запорізькими футболістам довелось обороняти ворота від натиску миколаївців. На третій хвилині гості максимально ефективно використали кутовий удар. Захисник «Миколаєва-2» Владислав Барський виграв верхову дуель і відправив м'яч у сітку «металургівців», тим самим відкривши рахунок - 0:1.

«Металург» продовжував наполегливо шукати можливості для взяття воріт. На 21-й хвилині Олександр Яровенко головою розстрілював воротаря гостей - глядачі побачили хороший контрудар миколаївського голкіпера Микити Крюкова.

Під кінець тайму господарі посилили атаку. Вадим Петров намагався забити м’яч в дальній кут з лінії штрафної, Едуард Сарапій зробив потужний удар здалеку, але м'яч торкнувся поперечини і полетів за межі поля. А на останній хвилині першого тайму «Металург» таки дотиснув суперника. Олександр Яровенко забив свій третій гол у двох матчах. Йому асистував Вадим Воронченко, який зробив передачу точно на голову з кутового. Перший тайм завершився нічиєю 1:1.

Другу половину гри запоріжці почали дуже рішуче. На 53-й хвилині право на небезпечний штрафний отримав «Металург». До м'яча підійшов капітан запоріжців Едуард Сарапій. Далекий постріл перетворився на справжній шедевр молодого футболіста. До кінця гри «Металург» продовжував контролювати ситуацію на футбольному полі. Матч завершився перемогою запорізької команди - 2:1 на користь «Металурга».