Запорізький «Металург» продовжує перемагати в Другій лізі

18.04.2019 10:53

17 квітня запорізькі футболісти зіграли на виїзді матч 20 туру чемпіонату України серед команд Другої ліги. На запоріжців очікувала непроста гра проти команди «Енергія» з Нової Каховки. Зустріч завершилася з рахунком 0:2 на користь МФК «Металург».

Вперше у весняному сезоні 2019 року запорізькі гравці провели виїзний матч. «Металургівці» набрали відмінний хід, здобувши дві перемоги на домашньому полі. Запорізькі гравці повністю контролювали перший тайм, забивши гол вже з самого початку поєдинку. Захисник «Енергії» невдало скинув м'яч на Олександра Яровенко, і запорізький нападник гарним ударом одразу ж відправив його в сітку суперників - 0:1.

Після перерви колектив «Енергії» перехопив ініціативу, створивши запоріжцям чимало проблем. Але «металургівці» успішно контратакували всі спроби суперника. Мінімальний рахунок тримався до самого закінчення матчу. І вже під завісу другого тайму всі питання щодо переможця зняв запоріжець Вадим Петров, парашутом запустивши м'яч у ворота господарів майже з центру поля. Поєдинок завершився з рахунком 0:2 на користь запорізької команди.

Завдяки перемозі в Новій Каховці МФК «Металург» піднявся на другу сходинку в турнірній таблиці.