Юні футболісти зіграли на новому полі матчі турніру пам’яті Поляка

25.04.2019 12:57

У Запоріжжі стартував дитячий футбольний турнір пам’яті Олександра Поляка. Змагання розпочалися на новому полі, яке реконструювали за підтримки ПАТ «Запоріжсталь».

У турнірі беруть участь 6 команд із Запоріжжя та області, а також гості з Дніпра. Це команди «Металург» (Запоріжжя), «УФК Дніпро», «Дизеліст» (Токмак), «Аріс» (Мелітополь), «Темп» (Енергодар), «Електрометалург» (Нікополь).

З відкриттям змагань футболістів привітав заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Він зазначив, що якісна інфраструктура - це запорука успіху підготовки юних спортсменів.

- Тисяча дітей у Запоріжжі обрали футбол та досягають у ньому високих результатів. Це свідчить про те, що підростаюче покоління буде здоровим і спортивним. Висловлюю вдячність всім, хто залучає наших дітей до здорового способу життя - тренерам, батькам і комбінату «Запоріжсталь», за підтримки якого ми відкриваємо вже друге футбольне поле. Я впевнений, що наступного року ми відновимо третє поле, щоб наші діти мали змогу досягати успіхів, - зазначив Анатолій Пустоваров.

Під час відкриття турніру також були нагороджені переможці та призери Зимової частини чемпіонату міста з міні-футболу.