МФК «Металург» завершив переможну серію ігор

26.04.2019 16:59

Переможна серія «Металурга» з шести матчів додавала оптимізму запорізьким уболівальникам напередодні зустрічі з лідером чемпіонату. Однак «Кремінь» у рідних стінах розкусити було зовсім не просто. За результатами матчу, господарі поля оформили свій 15-й сухий поєдинок, здобувши перемогу над «Металургом» з рахунком 2:0.

Господарі зробили ставку на швидкий гол. І ця тактика могла принести результат вже на 44-й секунді матчу. Рикошет від захисника «Металурга» Олександра Капіленко всього лише відстрочив взяття воріт. Після розіграшу кутового м'яч опинився в ногах у захисника «Кременя» Дмитра Ентіна. Він встиг розвернутися в чужій штрафній і завдати точного удару - 1:0.

«Кремінь» спробував швидко подвоїти перевагу. Через кілька хвилин господарі таки забили другий гол. Кременчужанин Олександр Сафонов виконав сильний удар в дальній кут, але воротар запоріжців Ігор Варцаба не встиг зреагувати, як результат – 2:0 на користь «Кременя».

Після другого пропущеного м'яча акценти змістилися. «Металург» почав діяти сміливіше, заробивши до 20-ї хвилини небезпечний штрафний. Едуард Сарапій міг повторити свій недавній шедевр у грі з «Миколаїв-2», але воротар Ярослав Котляров врятував команду.

До середини тайму гра заспокоїлася. Нападник «Металурга» Олександр Яровенко тричі падав у чужій штрафній в надії побачити реакцію арбітра - все марно. План господарів на гру спрацював. Вони отримали комфортну перевагу, приділяючи всю увагу захисту.

Друга половина пройшла повністю під диктовку «Металурга». Підопічні Ігоря Столовицького навіть не думали про атаку, залишаючи головним завдання вистояти на «нуль». Потрібно визнати, що тактика «Кременя» спрацювала. Лише на останніх хвилинах гості зуміли влаштувати штурм, але дії Євгена Підлепенця й удари Едуарда Сарапія бажаного не принесли.

«Кремінь» оформив свій 15-й сухий поєдинок, здобувши перемогу над «Металургом» з рахунком 2:0.